Logistiikkatyöntekijä Tampereelle

Lue lisää

Haemme kansainvälisesti tunnetulle teollisuuden asiakkaallemme

Logistiikkatyöntekijää Tampereelle

 

Työtehtävät sijoittuvat alansa johtavan teollisuusyrityksen sisälogistiikan tehtäviin. Työssä hoidat koneiden ja koneen osien pakkaamisen ja lähettämisen työtehtäviä sekä mm. saapuvan tavaran vastaanottoa sekä laaduntarkastamista. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

 

Työssä menestymisessä auttaa jos hakijalla on aikaisempaa kokemusta vastapainotrukin käytöstä tai erilaisten puurakentamisen työkaluista. Eduksi katsomme hakijalta aiempaa työn tai opintojen kautta tullutta kokemusta logistiikan- ja varastoinnin työtehtävistä tai erilaisista teollisuuden työtehtävistä. Työhön valitulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

 

Työn alkaessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Palkkataso työssä määräytyy työtehtävän, aiemman työkokemuksen sekä teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

 

Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää. Työkielenä suomen kieli.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  LISÄTIETOJA

  Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

  puh (arkisin klo.8-16), 050 348 4545.

  lauri.eerola@optimax.fi

   

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä