Logistiikkatyöntekijä, Vantaa

Lue lisää

Asiakkaamme on vastuullisesti toimiva perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa kokonaisvaltaisesti hygieenisiä ja korroosion kestäviä laitteita ja järjestelmiä teollisuudelle sekä yhteistyö- että projektitoimituksina.

Toiminta on kasvavaa ja kansainvälistyvää. Pääliiketoiminta-aluetta ovat älykkäät ruostumattoman teräksen ratkaisut teollisuudelle. Yritys sijaitsee Vantaalla. Tule kanssamme luomaan älykkäitä ratkaisuja ruostumattomasta teräksestä!

Haemme nyt asiakkaallemme VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ / LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7-15. Yrityksen käytössä on työaikapankki, joka tarjoaa joustoa arkeen ja mahdollistaa töiden fiksun suunnittelun.

Varastotyöntekijänä/ logistiikkatyöntekijänä vastaat tavaroiden lähetyksistä sekä vastaanottamisesta. Lajittelet tavaroita oikeille paikoille ja huolehdit hallin yleisestä järjestyksestä. Vastaat kuljetustilauksien tekemisestä ja olet aina tietoinen mitä on lähdössä ja varmistat, että kaikki tapahtuu ajallaan. Pidät huolen materiaalien huolellisesta käsittelystä ja siitä, että ne ovat vaivattomasti oikeiden henkilöiden saatavissa. Tarvittaessa pystyt hoitamaan pienempiä tavaran kuljetuksia ja noutoja. Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon työntekijöiden ja työnjohdon kanssa. Trukinajotaito on perusosaamistasi.

Teet työtäsi ammattiylpeydellä ja oma-aloitteisesti. Otat roolisi haltuun ja teet työsi laadulla. Me annamme sinulle rohkeasti vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä sekä kehittää omaa rooliasi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemus (esim. metallialan) ja eduksi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Erityisesti arvostamme materiaalien ymmärrystä, sillä työssäsi käsittelet kirkkaita metalleja (RST ja HST). Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti.

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Hyvinvoinnistasi voit huolehtia vaikkapa kuntosalillamme tai hierontatuolissamme. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit työstä, hae paikkaa lähettämällä hakemus ja CV alla olevasta linkistä.

Rekrytointiprosessia hoitaa Optimax Henkilöstöratkaisut, joten lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä