Logistiikkatyöntekijä Vantaalle

Lue lisää

Haemme kansainvälisesti tunnetulle asiakkaallemme reipasta

Logistiikkatyöntekijää VANTAALLE

 

Työ on käsin tapahtuvaa varastotyötä – kuten keräys, pakkaaminen tai tavaran lähetykseen ja vastaanottamiseen liittyvää työtä.

 

Työpaikka sijaitsee Vantaan koivukylän alueella ja työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (vuoroviikoin aamua ja vuoroviikoin iltaa). Työvuorot ovat aamussa klo.06-14 ja illassa klo.14-22. Silloin tällöin työntekijällä on myös mahdollisuus lauantaivuoroihin.

 

Työssä noudatetaan kaupan varastotyöntekijöitä koskevaa työehtosopimusta (palkka B2). Haemme tekijää pitkäaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

 

Haemme reipasta, motivoitunutta ja positiivisella asenteella työhön suhtautuvaa tekijää. Et välttämättä tarvitse alan aiempaa työkokemusta. Työn alkaessa saat kattavan perehdytyksen työtehtävään. Toivomme hakijalta nuhteetonta taustaa. Työkielenä suomen kieli.

 

Aikaisempi työkokemus esimerkiksi varastotöistä, pakkaamisesta, kaupan- tai vaikkapa ravintola-alan töistä auttaa sinua menestymään tässä työtehtävässä.

 

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä

Työhakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijä heti oikean tekijän löydyttyä. Olemme kiinnostuneet myös pelkkiä lauantaivuoroja tekevistä työnhakijoista.

 

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh arkisin 08-16, 050 348 4545.

lauri.eerola@optimax.fi

 

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä