Logistiikkatyöntekijä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Hakkilaan

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Hakemaltamme henkilöltä odotetaan motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta suoraan asiakkaan kanssa tapahtuvaan työntekoon.

Aikaisemmasta varastotyöstä on työssä menestymisessä hyötyä. Työssäsi käytät työntömastotrukkia ja vastapainotrukkia sekä tavallisimpia office-atk ohjelmia. Työkielenä suomen kieli ja odotamme tekijältä englannin kielen taitoa. Työtä tehdään arkipäivisin kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuorot)

Työ sopii esimerkiksi varastoalan koulutuksen käyneelle ja / tai jo jonkin verran varastotyötä tehneelle hakijalle, jolla on iloinen ja positiivinen asenne työn tekemistä kohtaan.

 

Työssäsi toimit maamme johtavien ja kansainvälisestikin menestyneiden yritysten varastoinnin ja logistiikkaan liittyvien toimintojen parissa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden työsuhteeseen, missä voit kehittää ja laajentaa osaamista logistiikan alalla ja tehdä työtä missä viihdyt.

 

Jos kiinnostuit lähetä hakemus ja CV oheisen hakulinkin kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Mahdollisiin työpaikkaan liittyviin kysymyksiin vastaan mielelläni.

Työhön valitaan tekijät heti kun sopivat tekijä ovat löytyneet. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lauri Eerola, Optimax, puh. ark. 050 348 4545.

Laita hakemukseen otsikko LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ VANTAALLE

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä