Logistiikkatyöntekijä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Koivukylän / Hakkilan alueelle

 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtävinä on olla mukana varaston käsin tapahtuvassa vastaanotto- pakkaus ja keräystyössä.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä vaaditaan riittävän hyvää fyysistä kuntoa ja oikea asenne tehdä käsin tapahtuvaa nopeatempoista varastotyötä.

 

Työssä menestymistä auttaa aikaisempi varasto- tai vastaavan alan työkokemus tai alaan soveltuva koulutus. Työkielenä suomen kieli. Työtä tehdään pääasiassa käsin, mutta eduksi katsomme kokemuksen tavallisien varaston trukkien käytöstä. Työssä käytetään myös asiakkaamme varastonhallintaohjelmaa, joten valmius oppia järjestelmän käyttöä tekijällä tulee olla.

Työssä noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöiden työehtosopimusta (B2). Työtä tehdään maanantaista perjantaille kahdessa vuorossa (aamu- ja ilta) tai päivävuorssa. Työpäivän pituus on 7,5h päivä. Myös satunnaisia lauantaivuoroja olisi tarjolla.

Vuorot sovitaan asiakasyrityksessämme.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Laita Hakemukseen otsikoksi LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ VANTAALLE

Työhön valitaan tekijä heti kun oikea tekijä on löytynyt. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lauri Eerola, Optimax, puh. ark. 050 348 4545.

 

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä