Logistiikkatyöntekijä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme HUB LOGISTICS Vantaa

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Hakemaltamme henkilöltä odotetaan motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta suoraan asiakkaan kanssa tapahtuvaan työntekoon.

Aikaisemmasta varastotyöstä on työssä menestymisessä hyötyä. Työssäsi käytät työntömastotrukkia sekä tavallisimpia office-atk ohjelmia. Työkielenä suomen kieli ja odotamme tekijältä englannin kielen taitoa. Työtä tehdään arkipäivisin päivävuorossa tavallisesti klo.7-18 välisenä aikana.

Työ sopii esimerkiksi varastoalan koulutuksen käyneelle ja / tai jo jonkin verran varastotyötä tehneelle hakijalle, jolla on iloinen ja positiivinen asenne työn tekemistä kohtaan.

 

Työssäsi toimit maamme johtavien ja kansainvälisestikin menestyneiden yritysten varastoinnin ja logistiikkaan liittyvien toimintojen parissa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden työsuhteeseen, missä voit kehittää ja laajentaa osaamista logistiikan alalla ja tehdä työtä missä viihdyt.

 

Jos kiinnostuit lähetä hakemus ja CV oheisen hakulinkin kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Mahdollisiin työpaikkaan liittyviin kysymyksiin vastaan mielelläni.

Työhön valitaan tekijät heti kun sopivat tekijä ovat löytyneet. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lauri Eerola, Optimax, puh. ark. 050 348 4545.

Laita hakemukseen otsikko LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄ VANTAALLE

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä