Logistiikkatyöntekijä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Koivukylän / Hakkilan alueelle

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

 

Työtehtävinä on olla mukana varaston pakkaamis- ja keräystyössä.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä vaaditaan riittävän hyvää fyysistä kuntoa ja oikea asenne tehdä käsin tapahtuvaa nopeatempoista varastotyötä.

 

Työssä menestymistä auttaa aikaisempi varasto- tai vastaavan alan työkokemus tai alaan soveltuva koulutus. Välttämättä et kuitenkaan tarvitse alakohtaista aikaisempaa kokemusta sinut perehdytetään työhön työn alkaessa. Työkielenä suomen kieli.

 

Työssä noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöiden työehtosopimusta. Työaika on viitenä päivänä viikossa aamu- ja iltavuorossa välillä  (6-14 ja 14-22) Myös satunnaisia lauantaivuoroja olisi tarjolla.

Vuorot sovitaan asiakasyrityksessämme.

 

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Laita Hakemukseen otsikoksi VARASTONHOITAJA VANTAALLE

 

 

Työhön valitaan tekijä heti kun oikea tekijä on löytynyt. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lauri Eerola, Optimax, puh. ark. 050 348 4545.

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

   

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä