Varastotyöntekijä Vantaalle

Lue lisää

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

 

Haemme

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

Työtehtävät ovat monipuoliset varaston ja kokoonpanon työtehtäviä.

 

Hakemaltamme henkilöltä odotetaan motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta suoraan asiakkaan kanssa tapahtuvaan työntekoon.

Aikaisempi varastotyökokemus ja esimerkiksi vastapainotrukin ja työntömastotrukin osaaminen on edellytys työssä menestymiselle. Työssä eduksi katsotaan aiempaa kokemusta jostakin varastonhallintajärjestelmän tuntemisesta. Työkielenä suomen kieli ja odotamme tekijältä englannin kielen taitoa.

Työ sopii esimerkiksi varastoalan koulutuksen käyneelle ja / tai jo jonkin verran varastotyötä tehneelle hakijalle, jolla on iloinen, positiivinen ja työtä pelkäämätön asenne työn tekemistä kohtaan.

 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden työsuhteeseen, missä voit kehittää ja laajentaa osaamista logistiikan alalla sekä tehdä työtä missä viihdyt.

 

Jos kiinnostuit lähetä hakemus ja CV oheisen hakulinkin kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Laita Hakemukseen otsikoksi VARASTOTYÖNTEKIJÄ VANTAALLE

 

 

Työhön valitaan tekijä heti kun oikea tekijä on löytynyt. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lauri Eerola, Optimax, puh. ark. 050 348 4545.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä