Varastotyöntekijä Vantaalle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Hakkilaan

 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

Hakemaltamme henkilöltä odotetaan motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta suoraan asiakkaan kanssa tapahtuvaan työntekoon.

Aikaisemmasta varastotyöstä ja esimerkiksi vastapainotrukin tai työntömastotrukin osaaminen on edellytys työssä menestymiselle. Työssä eduksi katsotaan aiempaa kokemusta jostakin varastonhallintajärjestelmän tuntemisesta. Työkielenä suomen kieli ja odotamme tekijältä englannin kielen taitoa.

Työ sopii esimerkiksi varastoalan koulutuksen käyneelle ja / tai jo jonkin verran varastotyötä tehneelle hakijalle, jolla on iloinen, positiivinen ja työtä pelkäämätön asenne työn tekemistä kohtaan.

 

Työssäsi toimit maamme johtavien ja kansainvälisestikin menestyneiden yritysten varastoinnin ja logistiikkaan liittyvien toimintojen parissa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden työsuhteeseen, missä voit kehittää ja laajentaa osaamista logistiikan alalla ja tehdä työtä missä viihdyt.

 

Jos kiinnostuit lähetä hakemus ja CV oheisen hakulinkin kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Laita Hakemukseen otsikoksi VARASTOTYÖNTEKIJÄ VANTAAN HAKKILAAN

 

 

Työhön valitaan tekijä heti kun oikea tekijä on löytynyt. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lauri Eerola, Optimax, puh. ark. 050 348 4545.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä