Logistiikkatyöntekijä Tampereelle

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme reipasta

Logistiikkatyöntekijää TAMPEREELLE

 

Haemme osa-aikaista ns. tarvittaessa työhön kutsuttavaa työntekijää asiakkaallemme teollisuuden logistiikan monipuolisiin työtehtäviin.

 

Työvuorosi sijoittuvat päivä- ja iltavuoroihin arkisin. Työsi ovat erilaisia kiireajan työkeikkoja – muutaman päivän kestävistä työkeikoista pidempiin työjaksoihin – asiakkaamme toimitiloissa. Työssä on mahdollisuus myöhemmin kokoaikaiseen työpaikkaan.

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Työ sopii esimerkiksi opiskelujen ohella työtä tekeville tai muuten epäsäännöllisiin työaikoihin taipuvalle tekijälle. Aikaisempi työkokemus esimerkiksi varastotöistä tai pakkausteollisuudesta auttaa menestymään työssä.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Työhakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijä heti oikean tekijän löydyttyä.

 

 

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä