Logistiikkatyöntekijä Tampereelle

Lue lisää

Haemme kansainvälisesti tunnetulle teollisuuden asiakkaallemme reipasta

Logistiikkatyöntekijää TAMPEREELLE

 

Haemme osa-aikaiseen työhön työntekijää asiakkaallemme teollisuuden logistiikan monipuolisiin työtehtäviin.

 

Työvuorosi sijoittuvat päivävuoroihin arkisin. Myös lauantaivuoroja on tarjolla. Työsi ovat erilaisia kiireajan tai loma-aikojen työkeikkoja – muutaman päivän kestävistä työkeikoista pidempiin työjaksoihin – asiakkaamme toimitiloissa. Työtunteja kertyy viikossa keskimäärin noin 24-32h. Työssä on mahdollisuus myöhemmin kokoaikaiseen työpaikkaan. Palkka työssä määräytyy teknologiateollisuuden TES mukaan (työtehtävä huomioiden noin 11,30-11,80€/h)

 

Työtehtävät sijoittuvat alansa johtavan teollisuusyrityksen logistiikan tehtäviin. Työssä hoidat koneiden ja koneen osien pakkaamisen ja lähettämisen työtehtäviä sekä saapuvan tavaran vastaanottoa.

 

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Työ sopii esimerkiksi opiskelujen ohella työtä tekeville tai muuten epäsäännöllisiin työaikoihin taipuvalle tekijälle. Työhön valittavalla tulee olla voimassa oleva työturvakortti.

 

Aikaisempi työkokemus esimerkiksi varastotöistä pakkausteollisuudesta tai teollisuuden tuotantotyöstä auttaa menestymään myös tässä työssä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastapainotrukin käytöstä tai kokemusta metalliteollisuuden työtehtävistä.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Työhakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijä heti oikean tekijän löydyttyä. Olemme kiinnostuneet myös pelkkiä lauantaivuoroja tekevistä työnhakijoista.

 

 

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä