Logistiikkatyöntekijä Tampereelle

Lue lisää

Haemme reipasta

 

LOGISTIIKAN TYÖNTEKIJÄÄ TAMPEREELLE

 

Haemme työntekijää teollisuuden asiakkaallemme kesän ajaksi kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaisi osa-aikaisesti heti ja muuttuisi kesälomakaudeksi kokoaikaiseksi. Kesän jälkeen työntekijällä on myös mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä asiakkaallemme.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti päivä- ja iltavuoroissa arkisin tavaran vastaanottoon, pakkaamiseen, laaduntarkastuksen ja lähettämiseen liittyvissä työtehtävissä.

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymisessä. Työssäsi menestymistä helpottaa aiempi varastoalan työkokemus. Katsomme eduksi kokemuksen käyttää erilaisia varastotrukkeja. Työhön valittavalla tulee olla voimassa oleva työturvakortti. Työkielenä on suomen kieli.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä