Lounas- / Delikokki, Pukaro

Lue lisää

Tule töihin Neste K Pukaron Paronin ravintolamaailmaan!

Toimintamme on vahvassa kasvussa.

Etsimme Pukaron Paronin ravintolamaailmaan ammattitaitoista

Lounas- / Delikokkia

Vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on pääsääntöisesti päivätyötä ma-pe, mutta tarvittaessa myös viikonloppuisin.

Uusi Pukaron Paronin kauppias yhdessä mahtavan henkilökunnan kanssa tarjoaa maistuvia makuelämyksiä ja kokemuksia, joita kannattaa tulla nauttimaan kauempaakin. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Haemme henkilöä jolla on jo vahva kokemus alalta. Hallitset aamupalan sekä lounasruuan valmistuksen arviolta noin sadalle henkilölle päivittäin, sekä osaat ottaa huomioon erikoisruokavaliot. Tunnet ja osaat reseptiikan. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä hallitset raaka- aineiden tavarantilaukset.

Tarjoamme sinulle mukavan työajan, positiiviset työkaverit ja itsenäisen työn. Olemme valmiit maksamaan alan ammattilaiselle todella kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli herätimme mielenkiintosi, lähetä CV ja hakemus alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, rekrytointikonsultti Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä