Lumityöntekijä Kouvolaan

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Kouvolan alueen eri työkohteisiin talvelle 2023

LUMITYÖNTEKIJÖITÄ

 

Työtehtävinä on lumen pudotus katolta asiakkaamme eri työkohteissa. Työtä tehdään käsin ja työvälineinä on lumikola ja -lapio.

 

Työaika tässä työssä on tavallisesti arkipäivisin maanantaista perjantaille klo.7-15. Palkka työssä on 12,5€/h. Työt alkavat lumitilanteen niin vaatiessa jatkuvat niin pitkään kuin lumitilanne vaatii. Työtä voi tehdä myös erikseen sovittaessa niinä viikonpäivinä kuin sinulle sopii. Olemme myös kiinnostuneita tekijöistä, jotka voivat tehdä keikkaluonteisesti ilta- tai viikonlopputyötä.

Et tarvitse työssä aiempaa kokemusta. Saat työtehtäviin perehdytyksen. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää asenttea tehdä ulkona tapahtuvaa työtä.

Jos kiinnostuit, laita hakemus osoitteeseen lauri.eerola@optimax.fi tai käytä oheista hakulinkkiä

Lisätietoa

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy / Lauri Eerola

puh: (arkisin klo.8-16) 0503484545

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä