Haemme asiakkaallemme Kouvolaan eri työkohteisiin talven 2023-2024 ajalle kestäviin työtehtäviin

 

LUMITYÖNTEKIJÄÄ

 

Työtehtävinä on lumen pudotus katolta asiakkaamme eri työkohteissa. Työtä tehdään käsin ja työvälineinä on lumikola ja -lapio.

 

Työaika tässä työssä on tavallisesti arkipäivisin maanantaista perjantaille aamu- tai päivävuorossa. Työt alkavat lumitilanteen mukaan ja jatkuvat niin pitkään kuin lumitilanne vaatii. Työtä sesongin ajan on tavallisesti viitenä päivänä viikossa. Työtä voi tehdä myös erikseen sovittaessa niinä viikonpäivinä kuin sopii. Työ sopii siis vaikkapa opiskelijoille tai muuten satunnaisia päiviä viikossa työskentelemään pystyviä. Palkka sovitaan kiinteistöpalvelualan TES mukaan.

 

Et tarvitse työssä aiempaa kokemusta. Saat työtehtäviin perehdytyksen. Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää asennetta tehdä ulkona tapahtuvaa työtä. Työkielenä suomen kieli.

Jos kiinnostuit, laita hakemus osoitteeseen lauri.eerola@optimax.fi tai käytä oheista hakulomaketta

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  LISÄTIETOJA

  Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

  puh (arkisin klo.8-16), 050 348 4545.

  lauri.eerola@optimax.fi

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä