Mekaaninen kunnossapitoasentaja

Lue lisää

Mekaaninen kunnossapitoasentaja.

Haemme asiakkaallemme prosessi- ja voimalaitosteollisuuteen kokenutta kunnossapitoasentajaa.

Kunnossapitoasentajana työskentelet asiakkaamme eri työkohteissa, prosessi- sekä voimalaitosteollisuudessa. Työ sisältää monipuolisesti pumppujen, venttiilien, turbiinien ja kuljettimien asennusta ja vianetsintää kohteessa.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevia työturva- sekä tulityökorttia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä sujuvaa Suomenkielen taitoa.

Tarjoamme sinulla vaihtelevan ja joustavan työpaikan monipuolisten teollisuuden ja kunnossapidon tehtävien parissa. Työ on joustavaa ja liikkuvaa. Työ tarjoaa sopivasti haasteita ja vaatii ammattitaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme sinulle oman tilanteesi mukaan joko pidempiaikaisen tai määräaikaisen työsopimuksen, sekä tarvittaessa mahdollisuuden myös matkatöihin.

Mikäli tämä paikka kiinnostaa sinua, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä