Metallityöntekijä, OLP-Tuotanto Oy, Vantaa

Lue lisää

Oletko etsinyt mukavaa ja vakituista työpaikkaa jossa henkilökunta viihtyy ja jossa työpanostasi arvostetaan. Työ jossa voi kouluttautua erilaisiin ja monipuolisiin tehtäviin. Oletko motivoitunut ja varustettu hyvällä asenteella?

Asiakkaamme on Vantaan Petikossa toimiva OLP- Tuotanto Oy.
Pääliiketoiminta- aluetta ovat älykkäät ruostumattoman teräksen ratkaisut teollisuudelle. Tule tekemään kanssamme älykkäitä ratkaisuja ruostumattomasta teräksestä.

Tule mukaan 40 ammattilaisen kasvavaan joukkoon. Haemme OLP- Tuotanto Oy:lle

METALLITYÖNTEKIJÄÄ

Vakituiseen ja pitkäaikaiseen työtehtävään.

Työ suoritetaan modernissa ja siistissä tehdasympäristössä. Työ sisältää monipuolisia metallialan työtehtäviä ja sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua moneen erilaiseen ja mielekkääseen tehtävään. Trukinajotaito katsotaan eduksi mutta ei pakolliseksi. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mukavien ammattilaisten joukossa. Odotamme kuitenkin hakijoilta myös valmiutta 2-vuorotyöhön. Työaika on Ma-Pe Klo 7.00-15.30.

Etsimme henkilöä vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Koeajan (6kk) jälkeen siirryt OLP- Tuotannon kirjoille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja antaa Optimax, Jukka Westerholm, ark. puh. 050 379 1863.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä