Monipalvelutyöntekijä, Kouvola

Lue lisää

Haemme asiakasyrityksellemme Kouvolaan monipalvelutyöntekijöitä työskentelemään keskuskeittiöllä.

Monipalvelutyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. astiahuolto sekä valmiiden annosten keräily ja pakkaus.

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja työympäristö on viihtyisä. Työkohteista riippuen voit työskennellä joko itsenäisesti tai yhdessä osana tiimiä. Tehtäviin annetaan aina perehdytys. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.00-16.30 välille. Muistathan hygieniapassin.

Työntekijöiltä toivomme sujuvaa suomen kieltä sekä luotettavuutta. Tarjoamme sinulle työtehtäviä huomioiden käytettävyytesi. Voit siis itse päättää, mitä vuoroja haluat tehdä.

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme. Meillä on mukava työskennellä. Maksamme aina reilusti työntekijöille, tähän tehtävään aloituspalkka on 13 €/h. Kokemuksen mukaan jopa enemmän.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Mikäli kiinnostuit ja haluat mukaan, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä.
Lisätietoja antaa tarvittaessa Optimax, Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227.

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä