Nosturiautonkuljettaja, Tampere

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Tampereelle vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

 

Nosturiautonkuljettajaa

Työtehtäväsi liittyvät rakennustyömaakohteiden valmisteleviin työtehtäviin (mm työmaaparakkien asennukset) asiakkaamme eri kohteissa.  Työkohteet sijaitsevat Tampereella tai Tampereen lähialueilla.

 

Työhön valittavalta vaaditaan aiempaa kokemusta nosturiautolla toimimisesta työmaaolosuhteissa, työturva- ja tieturvakortit, asennusnosturikortti, kuljettajan ammattipätevyys sekä vähintään C ajokortti. Toivomme hakijalta motivoitunutta ja hyvää asennetta työn tekoa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomen kieli.

 

Työtehtävät alkavat heti oikean työntekijän löydyttyä ja hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, jätä hakemus (CV palkkatoiveineen) oheisesta linkistä tai s.postitse lauri.eerola@optimax.fi. Optimax toimii asiakkaamme rekrytointikanavana ja työsopimuksen työntekijä tekee suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

 

Lisätietoja

Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut

lauri.eerola@optimax.fi

puh: 0503484545 (ark. klo.8-16)

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä