Ohutlevyseppä, Vantaa, High Metall Group

Lue lisää

High Metal Group.

Ruostumatonta osaamista. www.highmetal.fi

Etsimme High Metal Groupille vakinaiseen työsuhteeseen kokenutta ruostumattoman teräksen käsittelyn ammattilaista.

Tarjolla on laadukkaat tuotteet, mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä. Tässä työssä pääset näkemään kättesi jäljen, kun tuote valmistetaan kuvien perusteella valmiiksi tuotteeksi.

Työtä tehdään päivävuorossa mukavassa tiimissä.

Edellytämme aikaisempaa, vähintään 5 vuoden kokemusta metallialan töistä ja erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettavien tuotteiden kokoonpanosta ja hitsauksesta. Kuvienluku taito on perusosaamistasi. Materiaalina on RST/HST paksuus 1,5 mm:sta alkaen. Toivomme että olet oma- aloitteinen, pitkäjänteinen ja vastuullinen työntekijä, joka arvostaa oman kättesi jälkeä. Tulet toimeen Suomen kielellä tai sujuvalla Englannin kielellä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Muista liittää ansioluettelosi! Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa Optimax , Jukka Westerholm, puh. arkisin 050 379 1863.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä