Ohutlevyseppä, Vantaa

Lue lisää

Asiakkaamme on vastuullisesti toimiva perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa kokonaisvaltaisesti korroosion kestäviä laitteita ja järjestelmiä teollisuudelle sekä yhteistyö- että projektitoimituksina.

Toiminta on kasvavaa ja kansainvälistyvää. Pääliiketoiminta- aluetta ovat älykkäät ruostumattoman teräksen ratkaisut teollisuudelle. Yritys sijaitsee Vantaalla. Tule tekemään kanssamme älykkäitä ratkaisuja ruostumattomasta teräksestä.

Haemme nyt asiakkaallemme OHUTLEVYSEPPÄÄ

Tarjolla on laadukkaat tuotteet sekä mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä. Tässä työssä pääset näkemään kättesi jäljen, kun tuote valmistetaan kuvien perusteella valmiiksi tuotteeksi. Pääset työskentelemään siistissä ja ihanteellisissa olosuhteissa.

Teet työtäsi ammattiylpeydellä ja oma- aloitteisesti. Otat roolisi haltuun ja teet työsi laadulla. Me annamme sinulle rohkeasti vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä sekä kehittää omaa rooliasi.

Edellytämme aikaisempaa, vähintään 5 vuoden kokemusta metallialan töistä ja erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettavien tuotteiden kokoonpanosta ja hitsauksesta. Kuvienluku taito on perusosaamistasi. Materiaalina on RST/HST paksuus 1,5 mm:sta alkaen. Toivomme että olet oma- aloitteinen, pitkäjänteinen ja vastuullinen työntekijä, joka arvostaa oman kättesi jälkeä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työtehtävän päivävuorossa, erittäin kilpailukykyisen ja kykyjäsi vastaavan palkkauksen, loistavat tuotteet ja ihanteellisen työympäristön sekä kannustavan ja mukavan työporukan. Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään.

Rekrytoinnin hoitaa Optimax Henkilöstöratkaisut.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Muista liittää ansioluettelosi! Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax , Jukka Westerholm, puh. arkisin 050 379 1863.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä