Osa-aikainen pakkaaja, Hämeenlinna

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Hub Logistics, Hämeenlinna

Pakkaajaa

Osa-aikaiseen työsuhteeseen. Pakkaajan työtehtäviin kuuluu koneen osien pakkaamista puisiin laatikoihin ja alustoille. Työ välineenä pakkaaja käyttää mm. runkonaulainta sekä nostimia. Pakkaajan työpäivät ovat useimmiten torstai ja perjantai päivävuorossa. Työpäiviä tämän lisäksi voi olla myös muina viikonpäivinä sekä silloin tällöin iltavuorossa. Työtehtäviin sopiva koulutus on esim. rakennus- tai varastointialan koulutus ja vastaava työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Otamme huomioon myös hakemukset, vaikka edellä mainittua aiempaa kokemusta ei olisi, mutta motivaatio työn tekoon ja halu oppia kyseistä työtä löytyvät. Työt vaativat myös hyvää fyysistä kuntoa.

Hae tehtävää oheisesta hakulinkistä tai s.postilla lauri.eerola@optimax.fi. Liitä hakemukseen hyvä CV. Tehtävään valitaan henkilö heti oikean tekijän löydyttyä

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Lisätietoja:

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh: 0503484545 (arkisin klo.08-16)

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä