Osa-aikainen pakkausvalmistaja, Riihimäki

Lue lisää

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

Etsimme asiakkaallemme Hub Logistics, Riihimäki

Pakkauksien valmistajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työt sopii esimerkiksi opiskelijoille tai muuten osa-aikaisista töistä kiinnostuneille. Työtä on tavallisesti viikoittain ja työpäiviä voi sopia omien muiden mahdollisten tekemisten mukaan. Työhön kutsutaan aina tarvittaessa. Mahdollisesti myöhemmin työtä voi olla kokoaikaisesti.

Työvälineenä pakkausrakentaja käyttää mm. runkonaulainta ja sirkkeliä. Työtehtäviin sopiva koulutus on esim. rakennus- tai puualan koulutus ja vastaava työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Otamme huomioon myös hakemukset, vaikka edellä mainittua aiempaa kokemusta ei olisi, mutta motivaatio työn tekoon ja halu oppia kyseistä työtä löytyvät. Työt vaativat myös hyvää fyysistä kuntoa.

Hae tehtävää oheisesta hakulinkistä tai s.postilla lauri.eerola@optimax.fi. Liitä hakemukseen hyvä CV. Tehtävään valitaan henkilö heti oikean tekijän löydyttyä. Laita hakemukseen otsikoksi OSA-AIKAINEN PAKKAUSVALMISTAJA RIIHIMÄELLE

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä