Osa-aikainen puupakkausrakentaja

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Hub Logistics, Tampere

Puupakkausrakentajaa

Osa-aikaiseen työsuhteeseen.

 

Työt sopii esimerkiksi opiskelijoille tai muuten osa-aiakisista töistä kiinnostuneille. Työtä on tavallisesti viikoittain ja työpäiviä voi sopia omien muiden mahdollisten tekemisten mukaan. Työhön kutsutaan aina tarvittaessa. Mahdollisesti myöhemmin työtä voi olla kokoaikaisesti.

 

Työvälineenä puupakkausrakentaja käyttää mm. runkonaulainta ja sirkkeliä.  Työtehtäviin sopiva koulutus on esim. rakennus- tai puualan koulutus ja vastaava työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Otamme huomioon myös hakemukset, vaikka edellä mainittua aiempaa kokemusta ei olisi, mutta motivaatio työn tekoon ja halu oppia kyseistä työtä löytyvät. Työt vaativat myös hyvää fyysistä kuntoa.

Hae tehtävää oheisesta hakulinkistä tai s.postilla lauri.eerola@optimax.fi. Liitä hakemukseen hyvä CV. Tehtävään valitaan henkilö heti oikean tekijän löydyttyä

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Lisätietoja:

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh: 0503484545 (arkisin klo.08-16)

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä