Osa-aikainen tuotantotyöntekijä Tampereelle

Lue lisää

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

 

 

Haemme reipasta

TUOTANTO- JA LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

puupakkauksien valmistukseen sekä erilaisiin logistiikan (pakkaaminen, keräys ja vastaanotto sekä lähetys) tehtäviin. Työvuorot ovat pääsääntöisesti päivä- ja iltavuoroissa arkisin. Työ on osa-aikainen ns. tarvittaessa työhön kutsuttava työ. Työsi siis ovat erilaisia kiireajan työkeikkoja päivän tai erikseen sovittaessa pidempiä jaksoja.

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Esimerkiksi Logistiikan, rakennus- tai puualan koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta varastoinnin sekä rakennusalan parissa on sopiva tausta tehtävään valitulle työn tekijälle. Oikea asenne ja halu oppia tätä työtä on kuitenkin A ja O tehtävään hakiessa ja valituksi tulleelle. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymisessä.

 

Voimme jatkossa tarjota mahdollisuuksien mukaan myös kokoaikaisempaa ja jatkuvaa työtä. Työ sopii myös opiskelijoille tai eläkeläisille, jotka voivat työskennellä osa-aikaisesti ja erikseen sovittavissa työvuoroissa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Lisätietoja:
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

Lauri Eerola

puh: 0503484545

lauri.eerola@optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä