Osa-aikainen varastotyöntekijä Turkuun

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Turkuun, Pansioon osa-aikaista

Varastotyöntekijää

 

Työtehtävinä on olla mukana varaston vastaanotto-, lähetys- ja keräystyössä.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työtehtävät on  joko vastapainotrukilla tapahtuvia varastotöitä tai pääsääntöisesti käsin tapahtuvaa työtä. Työssä menestymisessä helpottaa aikaisempi varastoalan työkokemus tai alakohtainen koulutus.  Työssä vaaditaan riittävän hyvää fyysistä kuntoa sekä käytännön työkokemusta vastapainotrukilla tehdystä työstä. Työkielenä suomen kieli. Työtehtävään valitulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti.

 

Työ on lähtökohtaisesti pitkäaikainen ja sopii tekijälle, joka voi joustavasti työskennellä osa-aikaisessa työssä.

Työajat voivat olla maanantaista perjantaille 3-vuorotyönä.  Työssä noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöiden työehtosopimusta.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus otsikolla OSA-AIKAINEN VARASTOTYÖNTEKIJÄ TURKUUN s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Hakemusten käsittelyt aloitetaan hakuaikana.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä