Osastologistikko, Lahti

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen Lahteen

OSASTOLOGISTIKKOA

Työtehtävinä on olla mukana varaston vastaanotto- pakkaus ja keräystyössä hoitoalan tuotteiden parissa.

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Työssä vaaditaan riittävän hyvää fyysistä kuntoa ja oikea asenne tehdä käsin tapahtuvaa nopeatempoista varastotyötä. Työpäivän aikana liikutaan paljon jalkaisin sairaalan alueen varastotiloissa. Työntekijän taustan tulee olla nuhteeton ja työntekijän on suhtauduttava oikealla tavalla sairaalaympäristössä tapahtuvaan työhön.

 

Työssä menestymistä auttaa aikaisempi varasto- tai vastaavan alan työkokemus tai alaan soveltuva koulutus sekä kokemus esimerkiksi hoitoalalta. Otamme myös huomioon hakijat, joilla ei varsinaista varastotyökokemusta ole, mutta muuten kokemusta käsin tapahtuvasta tarkkuutta ja nopeutta vaativasta työstä. Työkielenä suomen kieli. Työssä käytetään myös asiakkaamme varastonhallintaohjelmaa, joten valmius oppia järjestelmän käyttöä tekijällä tulee olla.

 

Työssä noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöiden työehtosopimusta (B2). Työ on alkuun osa-aikainen ns tarvittaessa työhön kutsuttava työ. Työpäivän pituus on tavallisimmin 7,5h päivä, mutta työpäivien määrä vaihtelee siis asiakkaamme tarpeiden mukaan. Vuorot sovitaan asiakasyrityksessämme. Työvuorot sijoittuvat aamu- tai päivävuoroille. Työpiste on Päijät-Hämeen keskussairaalalla.

 

Työ sopii hyvin opiskelijoille tai muuten joustavasti päivätöitä tekevälle työntekijälle. Työssä on mahdollisuus myöhemmin työllistyä kokoaikaiseen työhösuhteeseen.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisella hakulomakkeella.

Erotu hyvällä hakemuksella ja CV:llä eduksesi. Kerro hakemuksessa, millaisilla työajoilla voit työskennellä ja mikä on palkkatoiveesi. Toivomme myös näkevämme jo CV:ssä tai hakemuksessa koulutuksesi ja aiemman työtaustasi. Työhön valitaan tekijät heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  LISÄTIETOJA

  Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

  puh (arkisin klo.8-16), 050 348 4545.

  lauri.eerola@optimax.fi

   

   

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä