Pakkaaja Hyvinkäälle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Hyvinkäälle

Pakkaajaa

Työ tapahtuu yhdessä tai tarvittaessa kahdessa vuorossa (aamu- ja ilta) arkisin maanantaista perjantaille

Pakkaajan työtehtäviin kuuluu koneen osien pakkaamista puisiin laatikoihin ja alustoille. Työvälineenä pakkaaja käyttää mm. runkonaulainta sekä nostimia. Työtehtäviin sopiva koulutus on esim. rakennus- tai varastointialan koulutus ja vastaava työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Otamme huomioon myös hakemukset, vaikka edellä mainittua aiempaa kokemusta ei olisi, mutta motivaatio työn tekoon ja halu oppia kyseistä työtä löytyvät. Työt vaativat myös hyvää fyysistä kuntoa.

 

Työhön valitulla tekijällä työ alkaa toukokuun 2020 aikana. Työ jatkuu syyskuulle 2020 asti. Jatko tämän jälkeen asiakasyrityksessämme voi olla mahdollinen. Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden (metalli) työehtosopimusta.

Hae tehtävää oheisesta hakulinkistä tai s.postilla lauri.eerola@optimax.fi. Liitä hakemukseen hyvä CV. Tehtävään valitaan henkilö heti oikean tekijän löydyttyä

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja:

Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Asiakkuusjohtaja Lauri Eerola

puh: 0503484545, lauri.eerola@optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä