Etsimme asiakkaallemme Kotkaan

Pakkaajaa

 

Määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Työssä pakataan käsin asiakkaamme tuotteita sekä lavoitetaan tuotepakkaukset.

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta sekä kykyä tehdä työtä itsenäisesti. Työssä menestymisessä helpottaa aikaisempi alan työkokemus tai koulutus. Työssä vaaditaan riittävän hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä suomen kieli.

 

Työtä tehdään maanantaista perjantaille viitenä päivänä viikossa kolmessa vuorossa (aamu, ilta ja yö). Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työhön valitulle tarjoamme työpaikan alan arvostetun toimijan tiloissa, näköalapaikan ja mahdollisuuden kehittyä teollisuudenlogistiikan vankaksi ammattilaiseksi. Työssä on mahdollisuus työllistyä kauttamme asiakkaallemme pidempiaikaisesti toistaiseksi voimassa olevaan työhön.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta hakulomakkeesta tai suoraan sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi.

 

Erotu hyvällä hakemuksella ja CV:llä eduksesi. Toivomme näkevämme jo CV:ssä ja hakemuksessa koulutuksesi ja aiemman työtaustasi. Työhön valitaan tekijät heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

   

  LISÄTIETOJA

  Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

  puh (arkisin klo.8-16), 050 348 4545.

  lauri.eerola@optimax.fi

   

   

  Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä