Pakkaaja Kotkaan

Lue lisää

Haemme kansainvälisesti tunnetulle teollisuuden asiakkaallemme logistiikkatyöntekijää Kotkaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

 

Työtehtävät sijoittuvat alansa johtavan teollisuusyrityksen sisälogistiikan tehtäviin. Työssä hoidat koneiden ja koneen osien vastaanoton, pakkaamisen ja lähettämisen työtehtäviä. Koneet ja koneen osat pakataan puisiin pakkauksiin ja työssäsi käytät mm naulapyssyä, sirkkeliä sekä kappaleiden siirtämiseen tarkoitettuja nostimia ja trukkeja. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Työpaikka sijaitsee Karhulan teollisuuspuiston alueella.

 

Työn alkaessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Palkkataso työssä määräytyy työtehtävän, aiemman työkokemuksen sekä teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

 

Toivomme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla, lauri.eerola@optimax.fi.

 

Työhakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan tekijä heti oikean tekijän löydyttyä.

 

Lisätietoja arkisin klo.8-16

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh arkisin 08-16, 050 348 4545

lauri.eerola@optimax.fi

 

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä