Puupakkausvalmistaja Riihimäelle

Lue lisää

Haemme reipasta

Pakkausvalmistajaa

Riihimäelle

 

 

Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Hub Logistics valmistamaan asiakastilauksien mukaan puisia pakkauksia (laatikot, kehikot, aluslavat). Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymisessä. Lisäksi hakiessasi sinulle on hyötyä aiemmasta kokemuksesta esimerkiksi rakennusalan, varaston tai puusepän työtehtävistä. Työssäsi käytät naulapyssyä ja sirkkeliä, joten mahdollisuus käyttää ja halu oppia näitä työvälineitä on myös edellytys työpaikan saamiselle.

 

Palkka muodostuu mekaanisen metsäteollisuuden TES mukaan. Aloituspalkka työntekijälle on 11€/h. Työssäsi sinulla on mahdollisuus jatkossa työllistyä asiakkaamme työntekijäksi.

 

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi.

 

Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark klo.8-16. 050 348 4545 tai s.postitse lauri.eerola@optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä