Pakkausvalmistaja kesätyöhön Riihimäelle

Lue lisää

PAKKAUSVALMISTAJA KESÄTYÖHÖN

 

HUB Logisticsin pakkaustoiminta on vahvassa kasvussa. Etsimme vielä yhtä kesätyöntekijää Riihimäelle valmistamaan asiakkaamme nykyaikaisiin tiloihin puisia pakkauksia teollisuuden pakkauslogistiikan käyttöön.

 

Riihimäen puupakkauspalvelut tuottaa puupakkauksia yrityksille. Se palvelee vuositasolla noin 80 asiakasta. Asiakaskuntaan kuuluvat laaja-alaisesti niin pienet kuin suuret yritykset eri toimialoilla. Tuotevalikoimaan kuuluvat asiakaskohtaisesti räätälöidyt puupakkaustuotteet, kuten puu- ja vaneripakkaukset. Pakkauspalvelu on erikoistunut tuottamaan lautalaatikoita ja -häkkejä sekä puisia lavoja ja alustoja. Yksiköstä toimitetaan kuukausittain yli 200 toimitusta asiakasyrityksille.

 

 

Työssä käytät tavallisimpia puu- ja rakennusalan työkaluja kuten naulapyssyä ja sirkkeleitä. Sopiva koulutustausta tai työkokemus voi olla puusepän- tai rakennusalan koulutus ja työ.

 

Olemme kuitenkin kiinnostuneet myös tekijästä, jolta alan aiempi työkokemus puuttuu.

 

Työvaiheisiin annetaan kattava perehdytys. Oikea asenne ja hyvä motivaatio on A ja O työntekijää valitessamme.

 

 

Tuotantotilat ovat siistit ja työskentely tapahtuu sisätilassa.

 

Työ on arkisin tapahtuvaa kaksivuorotyötä. Viikonloput ovat vapaat. Työvuorot ovat vuoroviikoin klo.6-14 ja 14-22

 

 

Pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

 

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV oheisella hakulomakkeella.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi, ole hyvä.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä