Palautus- / tilauskäsittelijä, Vantaa

Lue lisää

Asiakkaamme on vastuullisesti toimiva, suuri logistiikka- alan toimia jonka pääliiketoiminta- aluetta ovat älykkäät varastointipalvelut, logistiikkaratkaisut sekä verkkokauppatoiminta.

Tule tekemään kanssamme älykkäitä logistiikan ratkaisuja logistiikkakeskukseen Vantaalla, Hakkilassa.

Haemme nyt Vantaan logistiikkakeskukseen eri osastoille työntekijöitä mm;

PALAUTUS- / TILAUSKÄSITTELIJÖITÄ

Arvostamme ahkeraa ja motivoitunutta työotetta. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta, perehdytämme kaikki työntekijät tehtäviin.

Yritys arvostaa osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on taatusti mukavaa tehdä yhdessä töitä.

Tule kanssamme tekemään älykkäitä ratkaisuja tämän päivän logistiikan pariin.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työtehtävän, alan työehtosopimuksen mukaisen ja kannustavan palkkauksen, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamista matkan varrella.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa!

Hakijoille tehdään suppea turvaselvitys!

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä, ole hyvä. Lisätietoja antaa Optimax, asiakkuusjohtaja Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä