Palautuskäsittelijä

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle Hakkilaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

PALAUTUSKÄSITTELIJÄÄ

 

Työtehtävä on asiakkaallamme tapahtuvassa mobiililaitteiden, tarvikkeiden ja asiakastilauksien palautuvien tuotteiden käsittelyssä mm tuotetarkastukset, raportointi, pakkaus sekä varastonhoito.

 

 

Arvostamme tekijältä reipasta työskentelyotetta, ahkeruutta ja tarkkuutta.

 

Työssä menestymistä auttaa aikaisempi tilaus- ja palautuskäsittely työkokemus tai alaan soveltuva koulutus. Välttämättä et kuitenkaan tarvitse alakohtaista aikaisempaa kokemusta. Sinut perehdytetään työhön työn alkaessa. Esimerkiksi kaupan alan tai asiakaspalvelussa tapahtuva myyntityö voi olla hyvä tausta työssä menestymisessä. Mobiililaitteiden ja mobiilipalveluiden hyvä tuntemus ja käyttökokemus auttaa myös menestymään työssä.

 

Työssä noudatetaan kaupan alan varastotyöntekijöiden työehtosopimusta. TES mukainen peruslähtöpalkka on 12,21€/h. Työaika on viitenä päivänä viikossa maanantaista perjantaille päivävuorossa välillä klo.08–16 tai klo.9–17. Työajat sovitaan asiakasyrityksessämme.

 

Työn luonteen vuoksi työhön valitulta tehdään suppea turvallisuusselvitys. Työntekijältä edellytetään luotettavuutta ja nuhteetonta taustaa. Työssä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista- ja kirjallista taitoa.

 

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus s.postilla lauri.eerola@optimax.fi tai oheisen hakulinkin kautta. Liitä mukaan CV. Laita Hakemukseen otsikoksi TILAUSKÄSITTELIJÄ

 

 

 

Työhön valitaan tekijä heti kun oikea tekijä on löytynyt. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lauri Eerola, Optimax, puh. ark. 050 348 4545.

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä