Pintakäsittelijä, Kotka

Lue lisää

Etsimme teollisuuden asiakkaallemme Kotkaan

PINTAKÄSITTELIJÄÄ

Työtehtävät ovat metalliteolliuuden tuotteiden pintakäsittelyyn liittyviä työtehtäviä kuten ruiskumaalaus ja laaduntarkastus.

Toivomme hakijalta työ- ja/tai opintotodistuksin osoitettua alan kokemusta maalausalalta, vastaavaa työkokemusta teollisuuden alalta tai muuten innokasta ja oppimishaluista asennetta tehdä pintakäsittelytyötä teollisuusympäristössä.

Etsimämme henkilö suhtautuu työhön motivoituneesti ja positiivisella asenteella ja on halukas oppimaan työssään uutta. Työkielenä on suomen kieli. Työ on pääasiassa arkisin päivävuorossa tai kaksivuorotyö.

Työtehtävät alkavat heti oikean työntekijän löydyttyä ja hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, jätä hakemus (CV palkkatoiveineen) oheisesta linkistä tai s.postitse lauri.eerola@optimax.fi

Optimax, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä