Pintakäsittelijä, Kotka

Lue lisää

Etsimme teollisuuden asiakkaallemme Kotkaan

PINTAKÄSITTELIJÄÄ

 

 

Työtehtävät ovat metalliteolliuuden tuotteiden pintakäsittelyyn liittyviä työtehtäviä kuten hiekkapuhallus ja muut valmistelevat toimet, ruiskumaalaus sekä laaduntarkastus

Toivomme hakijalta työ- ja/tai opintotodistuksin osoitettua alan kokemusta maalausalalta, vastaavaa työkokemusta teollisuuden alalta tai muuten innokasta ja oppimishaluista asennetta tehdä pintakäsittelytyötä teollisuusympäristössä.

 

Etsimämme henkilö suhtautuu työhön motivoituneesti ja positiivisella asenteella ja on halukas oppimaan työssään uutta. Työkielenä on suomen kieli. Työ on pääasiassa arkisin päivävuorossa tai kaksivuorotyö.

 

Työtehtävät alkavat heti oikean työntekijän löydyttyä ja hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, jätä hakemus (CV palkkatoiveineen) oheisesta linkistä tai s.postitse lauri.eerola@optimax.fi

Optimax, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä