Puupakkauksien valmistaja Riihimäelle

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Hub Logistics, Riihimäki

 

Puupakkauksien valmistajaa.

 

Puupaukkaukset on asiakkaan tilauksesta valmistamia erilaisia puisia laatikoita, aluslavoja tai kehikoita ja niiden elementtejä teollisuuden tuotteiden laitepakkauksiin.

 

Työvälineenä pakkausrakentaja käyttää mm. runkonaulainta ja sirkkeliä. Työtehtäviin sopiva koulutus on esim. rakennus- tai puualan koulutus ja vastaava työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Otamme huomioon myös hakemukset, vaikka edellä mainittua aiempaa kokemusta ei olisi, mutta motivaatio työn tekoon ja halu oppia kyseistä työtä löytyvät. Työt vaativat myös hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomen kieli.

 

työssä noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta.

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja cv alla olevasta linkistä. Tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti, kun sopiva henkilö löytyy. (voit lähettää hakemuksen ja CV:n myös suoraan s.postilla, lauri.eerola@optimax.fi )

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Palveluitamme ovat mm. rekrytointi ja henkilöprofiilit, henkilöstövuokraus, Optimax Pro työyhteisö- ja esimiesvalmennus, sekä Optimax Pro työuravalmennus. Meille on myönnetty HPL:n auktorisointi ja olemme HPL:n jäsenyritys. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä