Puupakkauksien valmistaja, Tampere

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Tampereelle

 

PUUPAKKAUKSIEN VALMISTAJAA

 

valmistukseen sekä pakkausteollisuuteen.

 

Edellytämme valmiutta 2- vuorotyöhön, oma- aloitteisuutta ja hyvää työmotivaatiota sekä halua oppia tehtävää työtä. Työssä menestymiseen auttaa aiempi kokemus esimerkiksi runkonaulaimen ja sirkkelin käytössä tai työt esimerkiksi rakennusalan työtehtävissä, varastolla tai tuotantotyössä. Välttämättä et tarvitse alan aikaisempaa osaamista, sillä sinut perehdytetään työhön työssäoloaikana. Tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia ja tehdä. Työt ovat fyysisesti raskaita ja siksi edellytämme työntekijältä hyvää kuntoa ja sitä, että jaksaa tehdä työtä.

 

Työt alkavat kevään ja kesän 2019 aikana. Työ on alkuun määräaikainen, mutta mahdollisuus kokoaikaiseen jatkoon asiakasyrityksessääme on tämän jälkeen.

 

Tarvitsemme sinulta hakuvaieessa CV:n, mistä käy ilmi työkokemuksesi, koulutuksesi ja osaamisesi. Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää hakulinkin kautta tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi

Hakemukseen otsikoksi PAKKAUSVALMISTAJA TAMPERE

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Lisätietoja:
Optimax Oy
Lauri Eerola
puh: 0503484545

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä