Puupakkausrakentaja, Tampere

Lue lisää

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Palvelemme parhaillaan mm. auto- ja konepajateollisuutta, kaupanalaa ja julkishallintoa. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. HUBilla työskentelee kokonaisuudessaan n. 500 henkilöä, liikevaihtomme on 45 miljoonaa euroa ja meillä on 16 toimipistettä Suomessa ja Puolassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Lue lisää meistä osoitteessa HUB.fi.

Haemme asiakkaallemme, HUB Logistics Tampere, reippaita

PUUPAKKAUSRAKENTAJIA

Haemme useita tuuraajia puupakkauksien valmistukseen, kaikki vuorot ovat päivävuorossa klo 6-14 välisenä aikana. Mikäli haluat tehdä töitä silloin kun sinulle itselle sopii, voit tehdä muutaman vuoron viikossa tai muutaman vuoron kuukaudessa. Sinä päätät, milloin otat vuoroja vastaan.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta, mutta hyvä kunto ja asenne pitäisi olla takataskussa. Me perehdytämme sinut tehtäviin.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsopimuksen ja töitä silloin kun sinulle sopii. Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV alle olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Tampere, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä