Puupakkausvalmistaja Järvenpäähän

Lue lisää

Asiakkaamme kasvavan liiketoiminnan johdosta palkkaamme

PUUPAKKAUKSIEN VALMISTAJAN

 

pitkäaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Järvenpäähän.

 

Työssäsi valmistat asiakkaan toimitiloissa puisia pakkauksia – kuten aluslavoja, kehikoita, laatikoita – erilaisille teollisuuden tuotteille. Työssä käytät mm. runkonaulainta ja sirkkeliä. Työsi sisältää myös logistiikan työtehtäviä (varaston hoito ja pakkaaminen)

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – sinut opetetaan työmenetelmiin ja työvälineiden käyttöön työn alkaessa. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen työhön ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Hyvä fyysinen kunto ja ryhmätyöskentelytaidot ovat edellytys työssä menestymisessä.

Työtä tehdään kokoaikaisesti 37,5 h viikossa maanantaista perjantaille päivävuorossa klo.07-15. Palkka muodostuu puusepänteollisuuden TES mukaan.

 

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja toimivat tilat työskennellä ja kehittyä työntekijänä ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen vakaaseen työpaikkaan. Työpaikka sijaitsee Järvenpäässä Jampan alueella.,

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai suoraan sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi

 

Erotu hyvällä hakemuksella ja CV:llä eduksesi. Toivomme näkevämme jo CV:ssä ja hakemuksessa koulutuksesi ja aiemman työtaustasi. Työhön valitaan tekijät heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

 

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh arkisin 08-16, 050 3484545.

lauri.eerola@optimax.fi

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä