Puupakkausvalmistaja Järvenpäähän

Lue lisää

Haemme reipasta

PUUPAKKAUKSIEN VALMISTAJAA JÄRVENPÄÄHÄN

 

Etsimme asiakkallemme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viitenä päivänä viikossa pääasiassa päivävuorossa.

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – perehdytämme sinut työtehtäviin. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä menestymisessä. Lisäksi hakiessasi sinulle on hyötyä aiemmasta kokemuskesta esimerkiksi rakennusalan tai puusepän työtehtävistä. Työssäsi käytät naulapysyyä ja sirkkeliä, joten mahdollisuus käyttää ja halu oppia näitä työvälineitä on myös edellytys työpaikan saamiselle.

 

Palkka muodostuu mekaanisen metsäteollisuuden TES mukaan. Aloituspalkka työntekijälle on 11€/h. Työssäsi sinulla on mahdollisuus jatkossa työllistyä asiakkaamme työntekijäksi. Osa työpäivistä voi sijoittua saman asiakkaan tehtäviin Riihimäellä, joten toivomme hakijalta mahdollisuutta työskennellä Järvenpään ohella myös Riihimäellä.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

 

Hakemusten Käsittey aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävään valitaan työntekijä heti oikean tekijän löydyttyä.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä