Puupakkausvalmistaja Tuusulaan

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme reipasta

PUUPAKKAUKSIEN VALMISTAJAA TUUSULAAN

 

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

 

Työssäsi valmistat asiakkaan toimitiloissa puusta pakkauksia – kuten aluslavoja, kehikoita, laatikoita – erilaisille teollisuuden tuotteille. Työssä käytät mm. runkonaulainta ja sirkkeliä.

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – sinut opetetaan työmenetelmiin ja työvälineiden käyttöön työn alkaessa. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen vaihteleviin työtehtäviin ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Hyvä fyysinen kunto on myös edellytys työssä menestymisessä.

 

Työtä tehdään tavallisesti kokoaikaisesti 37,5h viikossa maanantaista perjantaille päivävuorossa. Palkka muodostuu puusepänteollisuuden TES mukaan.

 

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut Oy, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Erotu hyvällä hakemuksella ja CV:llä eduksesi. Tovomme näkevämme jo CV:ssä ja hakemuksessa koulutuksesi ja aiemman työtaustasi.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä