Tuotantotyöntekijä kesätyöhön Riihimäki

Lue lisää

Asiakkaamme asiakkaallemme Hub Logistics Riihimäelle Herajoen alueelle

PUUPAKKAUKSIEN VALMISTAJAIA

Kesätyöhön

 

 

Työssäsi valmistat asiakkaan toimitiloissa puisia pakkauksia – kuten aluslavoja, kehikoita, laatikoita – erilaisille teollisuuden tuotteille. Työssä käytät mm. runkonaulainta ja sirkkeliä.

 

Et tarvitse välttämättä alan aiempaa työkokemusta – sinut opetetaan työmenetelmiin ja työvälineiden käyttöön työn alkaessa. Oikea asenne, positiivinen suhtautuminen työhön ja halu oppia tätä työtä on A ja O tehtävää hakiessa ja valituksi tulemiseksi. Hyvä fyysinen kunto ja ryhmätyöskentelytaidot ovat edellytys työssä menestymisessä. Hakijalta toivotaan kahdeksantoista vuoden ikää.

 

Työtä tehdään kokoaikaisesti 37,5 h viikossa maanantaista perjantaille 2-vuorotyössä (viikko aamua – viikko iltaa). Palkka muodostuu puusepänteollisuuden TES mukaan.

 

Työntekijää haetaan 15.5-16.9.2022 väliselle ajalle

 

 

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja toimivat tilat työskennellä ja kehittyä työntekijänä.

 

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus ja CV oheisesta linkistä tai suoraan sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi

 

Erotu hyvällä hakemuksella ja CV:llä eduksesi. Työhön valitaan tekijät heti sopivien tekijöiden löydyttyä ja työssä voi alkaa joustavasti omien mahdollisuuksien mukaan.

 

Optimax Henkilöstöratkaisut, Lauri Eerola

puh arkisin 08-16, 050 3484545.

lauri.eerola@optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä