Rakennustyöntekijä

Lue lisää

Etsimme asiakkaallemme Kotkan ja Haminan sekä PK – seudulle

Rakennustyöntekijää

Työssä et välttämättä tarvitse alan aikaisempaa työkokemusta, vaan sinut perehdytetään työhön. Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa rakennus- tai pintakäsittelyn opinto- tai työkokemusta

Etsimämme henkilö suhtautuu työhön motivoituneesti ja positiivisella asenteella ja on halukas oppimaan työssään uutta. Työkielenä on suomen kieli. Lisäksi odotamme työntekijältä kohtuullista englannin kielen taitoa sekä perus ATK taitoja. Työ edellyttää matkustamisvalmiutta ja joustavuutta työaikojen suhteen. Noin puolet työstä tapahtuu pääkaupunkiseudulla ja osa töistä tapahtuu viikonloppuisin sekä ilta- tai yötyönä. Työntekijältä edellytetään nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme tekijälle monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen alan hyvämaineisessa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkan.

Työtehtävät alkavat heti oikean työntekijän löydyttyä ja hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, jätä hakemus (CV palkkatoiveineen) oheisesta linkistä tai s.postitse lauri.eerola@optimax.fi

Laita hakemukseen otsikoksi: Rakennustyöntekijä

Optimax, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä