Reippaita käsinpakkaajia Teampacille, Liljendal

Lue lisää

Tuotantomme kasvaessa voimakkaasti, etsimme nyt Teampacille Liljendaliin useita reippaita

KÄSINPAKKAAJIA

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, annamme jokaiselle perehdytyksen tehtävään. Työtä tehdään kahdessa vuorossa (7.00-15.30 ja 15.20-23.50) maanantaista perjantaihin. Viikonloput ovat siis vapaat.

Tutustu yritykseen https://teampac.fi/fi/

Työtehtävät sisältävät käsin pakkausta yrityksen siisteissä tuotantotiloissa.

Sinulta toivomme reipasta ja iloista mieltä. Halu oppia uutta olisi myös hyvä olla takataskussa.

Tuotantotilat ovat siistit ja työskentely tapahtuu siistissä sisätilassa.

Pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsopimuksen sekä alakohtaisen työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Edellytämme että voit työskennellä kokoaikaisesti.

Tarvitsemme useita henkilöitä tuotantoon, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan.

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.
Odotamme hakemustasi, ole hyvä.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä