Ruokapalvelutyöntekijä, Kotka

Lue lisää

Katso StaffPointin avoimet työpaikat

Haemme asiakasyrityksellemme Kotkaan RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään kouluissa ja keskuskeittiöllä.

Ruokapalvelutyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. astiahuolto, annosten pakkaus sekä muut avustavat tehtävät.

Työtehtävät ovat vaihtelevia ja työympäristö on viihtyisä. Työkohteista riippuen voit työskennellä joko itsenäisesti tai yhdessä osana tiimiä. Tehtäviin annetaan aina perehdytys. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.00-16.30 välille.

Työntekijöiltä toivomme sujuvaa suomen kieltä, hygieniapassia sekä luotettavuutta.

Tarjoamme sinulle työtehtäviä huomioiden käytettävyytesi. Voit siis itse päättää, mitä vuoroja haluat tehdä.

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme. Meillä on mukava työskennellä. Maksamme aina kilpailukykykyistä palkkaa. Tähän tehtävään aloituspalkka on 13 €/h, kokemuksen mukaan jopa enemmän.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Mikäli kiinnostuit ja haluat mukaan, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja antaa tarvittaessa Optimax Henkilöstöratkaisut,  Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227.

Odotamme hakemustasi, ole hyvä.

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä