Sähköasentaja Tampereelle

Lue lisää

Haemme asiakkaallemme Tampereelle vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

 

Sähköasentajaa

Työtehtäväsi liittyvät pääasiassa työmaasähköistyksiin asiakkaamme eri kohteissa sekä työmaakohteiden sähköistyksen ylläpitoon.  Työkohteet sijaitsevat Tampereella tai Tampereen lähialueilla.

 

Työhön valittavalta vaaditaan vastaavaa aiempaa kokemusta työmaasähköistyksen eri asennustehtävistä sekä sähkötyö-. työturva- ja tulityökorttia. Työntekijällä tulee olla myös ajokortti (B) koska työmaakohteeseen kuljetaan autolla. Toivomme hakijalta motivoitunutta ja hyvää asennetta työn tekoa kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa. Työkielenä on suomen kieli.

 

Työtehtävät alkavat heti oikean työntekijän löydyttyä ja hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, jätä hakemus (CV palkkatoiveineen) oheisesta linkistä tai s.postitse lauri.eerola@optimax.fi. Optimax toimii asiakkaamme rekrytointikanavana ja työsopimuksen työntekijä tekee suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja

Lauri Eerola, Optimax Henkilöstöratkaisut

lauri.eerola@optimax.fi

puh: 0503484545 (ark. klo.8-16)

 

 

 

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä