Särmääjä, Tuusula

Lue lisää

Asiakkaamme valmistaa ja toimittaa ohutlevy- ja rautarakenteita teollisuudelle Suomessa. Tuotanto- ja toimitilat sijaitsevat Tuusulassa, Kellokoskella.

Etsimme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista

SÄRMÄÄJÄÄ

Vakituiseen työsuhteeseen.

Työ tapahtuu konepajalla Kellokoskella. Työaika on maanantai-perjantai klo 7.00-15.30.

Työ sisältää särmäystä, sorvausta, jyrsintää ja porausta, sekä sahausta ja muita metallialan töitä osaamisen mukaan. Toivomme hakijoilta kuvien lukutaitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työtehtävän jossa pääset näyttämään osaamisesi, sekä monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän motivoituneessa työyhteisössä. Tarjoamme myös kilpailukyisen palkkauksen, sekä koko organisaation täyden tuen. Työpaikan sijainnin vuoksi, toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. Ammattihenkilölle palkka osaamisen mukaan. Oletko samaa mieltä? Palkkahaarukka ammattihenkilölle alkaen 17-18€/h.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV/ työhistoria alla olevasta linkistä. Olen sinuun yhteydessä. Annan mielelläni lisätietoja, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä