Siivooja, Kotka

Lue lisää

Asiakkaamme on Kotkassa ja Pyhtäällä vastuullisesti toimiva siivousalan yritys, joka tuottaa siivouspalveluita yksityisiin koteihin sekä toimitila siivouksia yrityksille.

Haemme nyt asiakkaallemme Kotkan ja Pyhtään alueelle siivoojaa yrityksien toimitila siivouksiin.

Etsimämme henkilö on energinen ja nauttii aikaisista aamu heräämisistä. Työaika sijoittuu ma-pe aikavälille klo 6.00-14.00. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta kotien tai yrityksien toimitila siivouksista ja esim. lattiapesukoneen käyttö kokemusta. Edellytämme myös vähintään B-ajokorttia.

Otamme myös huomioon henkilöt, jotka haluavat esim. vaihtaa alaa ja joilla on halukkuus uuden oppimiseen ja motivaatiota tehdä aikaisia aamuvuoroja puhtaanapidon ja siivouksen saralla.

Tarjoamme sinulle aluksi töitä osa- aikaisesti, noin 2-3 päivää viikossa. Mahdollisuuksien mukaan, tunteja voidaan myöhemmin lisätä.

Tarjoamme sinulle motivoituneen, mukavan ja energisen työporukan, sekä maksamme sinulle reilusti tessiä paremman palkan, lähtöpalkka on 12,50€/h.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä