Siivoojia, Neste K Pukaron Paroni, Lapinjärvi

Lue lisää

Neste K Pukaron Paroni on mukava ja rento, sekä legendaarinen pysähdyspaikka Lapinjärvellä Valtatie 6 varrella. Paikka on niin paikallisten kuin matkailijoidenkin suosiossa.

Haemme nyt Neste K Pukaron Paronille aamuvirkkuja SIIVOOJIA

Työsuhteet ovat vakituisia ja kokoaikaisia. Otathan huomioon, työvuorot sijoittuvat aikaisiin aamuihin ja siivouksia tehdään viikon jokaisena päivänä maanantaista sunnuntaihin, joten vapaapäiviä tulee myös arkipäiviin.

Työ pitää sisällään perussiivouksia Neste K Pukaron Paronin liikenneasemalla. Mikäli olet aamuvirkku ja pidät monipuolisesta tekemisestä ja puhtaus on sinulle tärkeä asia, voisit olla etsimämme työntekijä tähän vakituiseen tehtävään. Ja ei aikaisemmasta kokemuksestakaan mitään haittaa ole. Persoona ja asenne on meille tärkeä, kaiken kyllä oppii, jos on motivaatiota. Ripeät ja ahkerat työnhakijat siis huomio. Meillä on töitä tarjolla.

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Soita rohkeasti Optimax Henkilöstöratkaisut, Sanna Westerholm, puh. ark. 050 307 7227, mikäli haluat vielä lisätietoja. Lähetä ystävällisesti hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme jatkosta. Odotamme hakemustasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä