Suunnittelija

Lue lisää

PPT-Filterillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus teollisuuden pölynpoistoratkaisuista. Suunnittelemme, valmistamme, asennamme ja huollamme sekä kokonaisratkaisuja että yksittäisiä laitteistoja. Ammattilaisemme työskentelevät varmistaakseen, että tuotteet ja palvelut ovat toimivia ja asiakkaan kilpailukyky paranee. Toimipaikkamme sijaitsee Kotkassa.

 

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan

SUUNNITTELIJAA

 

teollisuuden suodatinlaitteiden ja keskuspölynimurien valmistus-, asennus ja huoltoprojektien läpiviemisiin ja ostotoimiin.

 

Työhön haettavalta odotamme teknisen alan teknikko- tai insinööritasoista koulutusta sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Katsomme eduksi kokemuksen ohutlevy- ja/tai ilmastointialalta. Lisäksi työssä menestymisen edellytys on, että olet valmis oppimaan uutta ja sinulla on oikea asenne tuloksellisen työn tekemiseen.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus otsikolla ”SUUNNITTELIJA” oheisen hakulomakkeen kautta tai suoraan s.postilla lauri.eerola@optimax.fi . Lisää hakemukseen hyvä ajantasaölla oleva CV. Hakemuksien käsittely aloitetaan hakuaikana ja työpaikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Tarvittaessa autamme työhön valittavaa asunnon löytymisessä Kotkan alueella.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

Lisätietoja:
Optimax Henkilöstöratkaisut Oy

Lauri Eerola,

puh arkisin klo.8-16 0503484545

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä