Talouspäällikkö, Lahti

Lue lisää

WestStar on Lahdessa pääkonttoriaan pitävä monialakonserni. Sijoitamme pieniin ja keskisuuriin yrityksiin pitkäjänteisesti pääomaa ja liiketoimintaosaamista. Monialakonsernina tunnemme yritysten toimintaympäristöjä laajasti ja vakavaraisuutemme mahdollistaa isotkin investoinnit tytäryhtiöiden kehittämiseksi. WestStar Oy:n kolme tytäryritystä – Velj. Wahlsten Oy, Rahulan Rehu Oy sekä Kennel-Rehu Oy – muodostavat konsernin eläinliiketoimintaklusterin.

Etsimme nyt Lahteen vakituiseen työsuhteeseen eläinliiketoimintaklusteriimme

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Talouspäällikkönä vastaat em. yhtiöiden taloushallinnosta kokonaisuudessaan ja toimit toimitusjohtajan oikeana kätenä myös liiketoiminta-analyyseissä. Yksin sinun ei tarvitse kaikkea tehdä; yhtiön kirjanpito ja palkanlaskenta on ulkoistettu tilitoimistoon, mutta tehtävänäsi on varmistaa ulkoisen ja sisäisen laskennan oikeellisuus sekä tarvittaessa ohjeistaa organisaatiota/kehittää prosesseja taloushallinnon sujuvuuden varmistamiseksi.

Yritykset ovat vahvassa kasvussa, joten toivomme sinulta myös rohkeutta kehittää ja etsiä uusia ideoita sekä tuoda ajatuksia toiminnan kehittämiseen. Kahdessa yrityksistä on viimeisen kahden vuoden aikana otettu käyttöön uusi toiminnanohjausjärjestelmä, joten edellytämme sinulta vahvoja tietoteknisiä taitoja – excel mukaan lukien. Toivomme, että sinulla on myös tehtävään soveltuva koulutus sekä vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Tämän vuoksi pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi.  Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Kyseessä on suorarekrytointi, joten työsopimus solmitaan suoraan Velj. Wahlsten Oy:n kanssa.

Rekrytointiprosessia hoitaa Optimax Henkilöstöratkaisut, joten kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, ark. puh. 050 379 1863.

Onnistuimmeko herättämään mielenkiintosi? Hienoa. Lähetä siis hakemus ja CV alla olevasta linkistä, näin pääsemme etenemään asiassa. Talouspäällikön tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä