Tarjoilijoita Kaunissaareen

Lue lisää

Kaunissaari on kesänviettopaikka Kotkan edustalla. Saaren pienvenesatama tarjoaa laituripaikkoja veneilijöille. Saaristolaismuseo kertoo esineiden ja esimerkkien kautta ihmisten menneisyydestä ja elämänmuodosta ulkomeren saarella. Taidegalleria, savustetun kalan ja käsitöiden myyntipisteet sekä kauppa, kahvila ja legendaarinen ravintola Kaunissaaren Maja täyttävät osaltaan saarella vierailevan tarpeita.

Haemme Kaunissaareen, Ravintola Kaunissaaren Majalle kahta iloista ja ammattitaitoista

TARJOILIJAA/RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ

Työt alkavat kesäkuussa.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti tiistaista-lauantaihin.

Toivomme hakijalta hygienia- ja anniskelupassia. Iloinen, hymyileväinen ja positiivinen, oma persoonallinen itsesi. Haluatko työskennellä kesän Suomen kauneimmassa saaressa ?

Järjestämme sinulle saaresta myös majoituksen. Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax HR, rekrytointikonsultti Sanna Westerholm, sanna.westerholm@optimax.fi, puh. 050 307 7227.

Hakemukset; sanna.westerholm@optimax.fi. Voit myös laittaa hakemuksesi ja ansioluettelosi viereisellä sivulla olevan linkin kautta.

Hae tätä tehtävää

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä