Tekstiilihuoltaja, Helsinki

Lue lisää

Hei!
Miltä kuulostaa vakituinen työpaikka, jossa viikonloput ovat vapaat ja työaika on ma-pe klo 7.00-15.00.
Maksamme työstä Tekstiilihuoltoalan työehtosopimuksen mukaisen tuntipalkan sekä jokaiselle työntekijälle myös tuotantopalkkiota. Kiinnostuitko? Luepa alla oleva ilmoitus.

Laivapesu Finnwash Oy on vastuullisesti toimiva ammattitekstiilien huoltoon painottuva pesula- alan yritys. Yrityksen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, Malmilla.

Yritys on erikoistunut huoltamaan erityisesti hotellien liinavaatteet ja ravintoloiden pöytätekstiilit sekä erilaiset työasut. Yritys työllistää noin 20 pesula- ja tekstiilialan työntekijää.

Haemme nyt asiakkaallemme TEKSTIILIHUOLTAJIA vakituisiin työtehtäviin pesulassa. Työtehtävät ovat pääasiassa mankelointia, sekä pyykin pakkaamista. Kokemuksen mukaan myös muita tehtäviä.

Työtä tehdään tällä hetkellä ma-pe klo 7.00-15.00. Mahdollisuuksien mukaan, koeajan jälkeen, halukkailla on mahdollisuus rekrytoitua myös asiakkaalle, asiakkaan kirjoille. Palkan perusteena on Tekstiilihuoltoalan TES. Maksamme työntekijöillemme myös tuotantopalkkiota.

Pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti mukavampaa tehdä töitä!

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä, ole hyvä. Kerro meille osaamisestasi. Rekrytointia hoitaa ja lisätietoja tehtävistä antaa Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863. Laivapesu Finnwash ei tässä vaiheessa vastaa tiedusteluihin!

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä