Tekstiilihuoltaja, Helsinki

Lue lisää

Asiakkaamme on vastuullisesti toimiva ammattitekstiilien huoltoon painottuva pesula- alan yritys.

Yritys on erikoistunut huoltamaan erityisesti hotellien liinavaatteet ja ravintoloiden pöytätekstiilit sekä erilaiset työasut. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, Malmilla. Yritys työllistää 20 pesula- ja tekstiilialan työntekijää.

Haemme nyt asiakkaallemme PESULATYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin määräaikaisiin työtehtäviin pesulassa. Työtehtävät ovat pääasiassa mankelointia. Kokemuksen mukaan myös muita tehtäviä.

Työtä tehdään tällä hetkellä ma-pe klo 8.00-15.00. Tarjoamme eri pituisia määräaikaisia työsopimuksia. Mahdollisuuksien mukaan, määräaikaisuuden jälkeen, halukkailla on mahdollisuus rekrytoitua myös asiakkaalle, asiakkaan kirjoille. Palkan perusteena on Tekstiilihuoltoalan TES.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja antaa tarvittaessa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä