Tekstiilihuoltaja, Laivapesu Finnwash Oy, Helsinki

Lue lisää

Laivapesu Finnwash Oy on vastuullisesti toimiva ammattitekstiilien huoltoon painottuva pesula- alan yritys.

Yritys on erikoistunut huoltamaan erityisesti hotellien liinavaatteet ja ravintoloiden pöytätekstiilit sekä erilaiset työasut. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, Malmilla. Yritys työllistää 20 pesula- ja tekstiilialan työntekijää.

Haemme nyt asiakkaallemme TEKSTIILIHUOLTAJIA eri pituisiin määräaikaisiin työtehtäviin pesulassa. Työtehtävät ovat pääasiassa mankelointia. Kokemuksen mukaan myös muita tehtäviä.

Työtä tehdään tällä hetkellä ma-pe klo 7.00-15.00. Tarjoamme eri pituisia määräaikaisia työsopimuksia. Mahdollisuuksien mukaan, määräaikaisuuden jälkeen, halukkailla on mahdollisuus rekrytoitua myös asiakkaalle, asiakkaan kirjoille. Palkan perusteena on Tekstiilihuoltoalan TES.

Pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Herätimmekö mielenkiintosi? Hienoa.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä, ole hyvä. Kerro meille osaamisestasi. Rekrytointia hoitaa ja lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863. Laivapesu Finnwash ei tässä vaiheessa vastaa tiedusteluihin!

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä