Teräsrakenneasentaja

Lue lisää

Haemme nyt asiakkaallemme Kotkaan TERÄSRAKENNEASENTAJAA

Tarjolla on kiinnostava työkohde sekä mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä Kotkan keskustan läheisyydessä

Teet työtäsi ammattiylpeydellä ja oma- aloitteisesti. Otat roolisi haltuun ja teet työsi laadulla. Me annamme sinulle rohkeasti vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä sekä kehittää omaa rooliasi.

Edellytämme aikaisempaa, mieluusti muutaman vuoden kokemusta metallialan töistä ja teräsrakenteiden asentamisesta. Toivomme että olet oma- aloitteinen, pitkäjänteinen ja vastuullinen työntekijä, joka arvostaa oman kättesi jälkeä.

 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työtehtävän, erittäin kilpailukykyisen ja kykyjäsi vastaavan palkkauksen, ihanteellisen työympäristön sekä kannustavan ja mukavan työporukan.

Yritys arvostaa erityislaatuisen osaavaa henkilöstöään. Pidämme erityistä huolta siitä, että yhtiömme toimintakulttuuri on innostava ja antaa osaajillemme mahdollisuuden kehittää itseään ja ammattitaitoaan. Haluamme myös huolehtia hyvinvoinnistasi. Motivoituneiden ja innostuneiden ihmisten kanssa on myös taatusti hauskempaa tehdä töitä!

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Kerro meille osaamisestasi. Rekrytointia hoitaa ja lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.
Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä