TIG- hitsaaja

Lue lisää

TIG- Hitsaaja

Haemme asiakkaallemme prosessi- ja voimalaitosteollisuuteen kokenutta TIG- HITSAAJAA

Työ on pääasiassa putkihitsausta.

TIG- hitsaajana työskentelet asiakkaamme eri työkohteissa, prosessi- sekä voimalaitosteollisuudessa. Hakijalta toivomme aikaisempaa, usean vuoden kokemusta TIG- hitsauksesta, kokemusta teollisuus- ja voimalaitosympäristöstä, piirustustenlukutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävässä edellytetään voimassa olevia työturva- sekä tulityökorttia sekä sujuvaa Suomenkielen taitoa.

Tarjoamme sinulla vaihtelevan ja joustavan työpaikan monipuolisten teollisuuden ja kunnossapidon tehtävien parissa. Työ on joustavaa ja liikkuvaa. Työ tarjoaa sopivasti haasteita ja vaatii ammattitaitoa sekä ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme sinulle oman tilanteesi mukaan joko pidempiaikaisen tai määräaikaisen työsopimuksen, sekä tarvittaessa mahdollisuuden myös matkatöihin.

Mikäli tämä paikka kiinnostaa sinua, lähetä hakemus ja CV alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävistä antaa Optimax, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä