Tiiminvetäjä

Lue lisää

Asiakkaamme on vastuullisesti toimiva, suuri logistiikka- alan toimia jonka pääliiketoiminta- aluetta ovat älykkäät varastointipalvelut, logistiikkaratkaisut sekä verkkokauppatoiminta. Tule tekemään kanssamme älykkäitä logistiikan ratkaisuja

Haemme asiakkaallemme
Tiiminvetäjää Keravalle Koivulan alueella sijaitsevalle toimipisteelle.

 

Varaston keräyspisteen tiiminvetäjänä johdat omaa tiimiäsi omassa vuorossa innostavalla ja positiivisella asenteella.

Toivomme sinulta kokemusta varastotyöskentelystä sekä työnjohtamis- tms taustaa ja tuntemusta varaston tietojärjestelmistä sekä motivoivaa otetta työn tekemiseen.

 

Tiiminvetäjän tehtäviin kuuluu päivittäinen tuotannonsuunnittelu, ongelmatilanteiden ratkominen, yhteistoiminta asiakkaan ja muiden osapuolten (kuljetusliikkeet ym.) kanssa. Tiimiisi kuuluu noin 20 henkilöä, jotka työskentelevät käsin tapahtuvassa keräystyössä ja pakkaamisen työtehtävissä. Tiiminvetäjä osallistuu myös uusien tekijöiden rekrytoimiseen ja työhön perehdyttämiseen.

 

Tiiminvetäjän työ on hieno mahdollisuus kehittyä ja kasvaa esimiehenä.

 

Työ edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen, hyviä tiimityöskentelytaitoja, sujuvaa suullista englannin kielen taitoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

 

Työ on kokoaikatyö

 

Arvostamme
oma-aloitteisuutta
resursointi- ja organisointitaitoa
lean- ja 5S-tuntemusta
paineensieto- ja päätöksentekokykyä

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mukavassa ja innostavassa porukassa sekä monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Työssäsi et ole yksin, saat koko organisaation tuen sekä kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

 

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Optimax, Lauri Eerola, puh. ark. 050 348 4545.

Lähetä meille hakemus ja CV oheisesta linkistä tai sähköpostilla lauri.eerola@optimax.fi.

 

Lähetä hakemus

Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si

Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi

 

 

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Haluatko lisätietoja

Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

Ota yhteyttä