Timpuri, Loviisa

Lue lisää

Optimax on kotimainen henkilöstöratkaisuja tarjoava perheyritys. Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden viihtyä työssään sekä mahdollisuuden kehittyä työelämässä. Palvelemme juuri sinua ja autamme löytämään uusia mahdollisuuksia työuralla. www.optimax.fi

Hei sinä ammattitaitoinen timpuri.

Etsimme asiakkaallemme Loviisaan itsenäiseen työskentelyyn kykenevää timpuria.

Töitä on tarjolla niin uudis- kuin saneerauskohteissakin ja työtä tehdään arkisin klo 7.00-15.30. Työt alkavat heti/ sopimuksen mukaan ja työn kesto vaihtelee projektien keston mukaan kuukausista vuosiin. Työmaat sijaitsevat Loviisassa ja lähialueilla, joten oma auto on suuri etu.

Hakijalta odotamme muutaman vuoden kokemusta timpurin tehtävistä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Odotamme, että sinulta onnistuu itsenäinen työskentely, ja että sinulla on työtä kohtaan reipas ja ammattimainen ote.

Haetpa sitten vakituista tai määräaikaista tai keikkatyötä, otamme kaikki huomioon.

Voisiko tässä olla sinulle näytön paikka?

Kysy rohkeasti lisää. Lisätietoja antaa mielellään, Optimax Henkilöstöratkaisut, Jukka Westerholm, puh. ark. 050 379 1863.

Lähetä CV / hakemus alla olevasta linkistä, ole hyvä.

  Lähetä hakemus

  Liitetiedosto 1 - Lisää tähän oma CV:si (max. 3mb)

  Liitetiedosto 2 - Lisää tähän oma hakemuksesi (max. 3mb)

  Haluatko lisätietoja

  Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaista kumppanuutta ja kattavaa ja luotettavaa henkilöstöosaamista. Saat parhaiten yhteyden meihin sähköpostilla, puhelimella tai yhteydenottolomakkeella.

  Ota yhteyttä